Indlæser

✰  Fri fragt over 150,00 kr.  ✰

DAO365 omdeling, DAO365 pakkeshop

Brun strikhue med kvast

Strikhue med kvast i skøn brun efterårsfarve

Mørkebrun strikhue med kvast i varm og blød materiale. Det er onesize, da huen er meget elastisk. Her får du en sød hue i varm brun farve.

En hue du forelsker dig i med det samme!

Varen er på lager

Pris:   DKK 159,00


Huer til kvinder med kvast

Denne strikhue med kvast fås i flere farver og i topkvalitet. Huen er strikket med et meget elegant mønster og er yderst behagelig at have på. Strikhuens størrelse passer til alle, takket være elastisiteten i materialet.
Uanset om du leder efter strikhuer med eller uden kvast, finder du et fint udvalg i alle huer til kvinder her på Selfiehuer.dk


Selfiehuer - Huer der fortjener et selfie!

Når du bestiller din hue online her hos selfiehuer, garanterer vi, at du bliver så glad for din nye strikhue, at du får lyst til at tage et selfie. Deler du dit selfiebillede med os på Facebook bliver vi ekstra glade!

Har du altid drømt om en selfiestang? Gør det sjovt at tage billeder >> Køb en billig selfiestang her, med indbygget udløser i håndtaget.

Hos Selfiehuer udvælger vi vores huer med stor omhu, så du kan finde netop dén hue, der passer til din stil - Uanset om det er en vinterhue, eller om du leder efter en hue du kan bruge året rundt.

Ønskelister
Andre kunder købte også

Hvid strikhue med knapper

DKK 101,70

Mere

Sort strikhue med kvast

DKK 127,20

Mere

Lyserød hue i strik

DKK 135,00

Mere
Smykker onlineSelfiehuer huer og smykker Trustpilot anmeldelse Anmeldelse 5 stjerner